Va de pasta i de una
mare preocupada pel sopar!!!!
El Joan i la Mariona , l’any que va
anirà a viure amb un pis d’estudiants..!!
I la seva mare que esta una mica preocupada, perquè,
aquesta canalla que no saben fer res!!!…. I que menjaran? …. Segur que nomes
porqueries!!!…. I si no tinc temps de fer tants tapers??!!!!
Ha decidit que els ensenyarà a fer Pasta per
sopar.
Però es clar com us podeu imaginar la mare ,
es torna amoïnar … i si l’hora de bullir
en sobra i si en falta……
Però com a tota bona mare. Troba la solució.
Amb nomes 14 ingredients els hi ha fet el
sopar per a tota la setmana.
500gr Espagueti,
300formatge el que vingui mes de gust,1/2 kg tomata cura, oli , vinagre, 1k de pa de pagès, sal, 250gr nata,
1 cabeça alls, ½ dotzena ous ,1 pot d’espàrrecs i 80gr nous 100gr de beicon. 1
bosseta de mesclum
Dilluns
Els fa bullir 500gr de espagueti que es
convertiran amb el doble agafen nomes la
meitat de la pasta bullida i la resta la reserven a la nevera.
Espagueti amb salsa
de nous
500gr de espagueti bullits ( 500 gr cru x4 persones)
50gr de nous
2 alls
150 gr de formatge
150 gr de crema de llet
Oli
Sal
Pelar
els alls i tallar a lamines picar les nous . amb una paella antiadherent una culleradeta d’oli d’oliva i els alls quan
comencin a dorar-se saltejar una mica
les nous incorporar la llet i el formatge . rectificar amb una mica de sal .
Disposar els espagueti amb un vol i
condimentar-los amb la salsa de formatge.
Dimarts
Torrada campera amb
ou poche
2ous
3 espàrrecs amb conserva
2tomquets una a Trossets i l’altra per sucar
Formatge rallat
Oli oliva
Sal
Col·loquem una olleta al foc amb força aigua i una miqueta de vinagre fins que bulli, tirem el ou sense closca com si fos un ou ferrat i esprem que qualli.els trèiem de l’aigua i
reservem ( els fem amb aigua per recodeu que nomes tene oli d'oliva)
Torrem el pa i el suquem amb tomàquet i all
A sobre el pa disposem els espàrrecs, els
trossets de tomàquet i l’ou
Dimecres
Amanida d’espaguetis
amb formatge , tomàquet i rucula
Recordeu que dintre de la nevera tenim els
espaguetis que va fer bullir la mare el dilluns!!
Saltejar els spagueti amb una mica d’oli
d’oliva i sal , posar-los amb un vol i amanir una mica de vinagre el tomquet talladet, el formatge la rucula i una
miqueta de beicon saltejat, si encara tenim nous... els hi podem afegir.
Dijous
Avui toca fer net a la nevera:
Truita de formatge
amb espàrrec formatge nous i pa tomàquet
Demà es Divendres ja tornen a sopar a casa!!!
La mare esta contenta!!!
Marta
No hay comentarios:
Publicar un comentario