Costelles de conill de Baldomà!!!
Us faig cinc cèntims de la vila de Baldomà. Es troba a uns 4 km d’Artesa de Segre a la carretera que va d’Artesa -Alòs de Balaguer.
Baldomà us pot “sonar” per :
- Es la ultima entitat municipal descentralitzada, la que fa 63 a Catalunya. Per el que no sàpiga que es una EMD, es un poblet que te ajuntament propi, que ja no depèn de la població mes gran que te al costat. I ells son l’últim poble que s’ha pogut adherir aquet regim. Segons diuen ja no se’n posarà cap mes a la llista per ara i tant.
- Les bodegues de Baldomà, D.O de costers de Segre, on fan un boníssim vi amb ceps nobles com merlot o cabernet.
El Cristiari.......
Si no l’heu provat , ara seria una bona oportunitat......
I per últim el CONILL!!!!! Això si que es una meravella!!!! I sinó que ho diguin al Josep Galceran, conegut com “en Mero”, fill de família pagesa de Baldomar (la Noguera ) i actualment ramader de l’explotació de conill amb més consciència ambiental i ...
Conill com cal , us deixo el linck dela Neus Monllor que us agradarà
Conill com cal , us deixo el linck de
Jo vaig descobrir-lo en una trobada de Gustum hi havia tot de productors de la nostra terra.. si Xafardegeu per la pagina de Gustum que trobareu moltes coses interessants del territori
I a partir de llavores en sa faig una recepta d’allò mes senzilla per que on hi ha bon producte no hi fa falta gaire be res mes..Aquí us la deixo . veureu que no hi ha explicació perquè crec que no la necessita…..
No hay comentarios:
Publicar un comentario