Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

viernes, 3 de julio de 2015

5 consells per organitzar les taules del banquet de boda

Organitzar les taules del banquet de boda és casi sempre una cosa temuda per tots els nuvis.

Avui intentarem donar-vos algun consell que esprem que us ajudi a fer-ho més fàci.

  1. Us aconsellem que abans de començar a organitzar les taules tingueu escrita una llista amb tots els noms i els dividiu en grups com la familia del novio, la familia e la novia,  els amics, els companys de feina, etc...
  2. Com que les taules són idealment de 10 persones, intenteu, a la mesura del posible, que aquestes siguin de 10 invitats. Si n'hi ha alguna que us queda de 8 o 9 persones, no passa res, però tingeu en compte que com més taules poseu, més petita us quedarà la pista de ball!! L'equilibri perfecte són taurles de 10. Normalment, les taules més pròximes es reserven per la familia i els amics més intims, i les més llunyanes als companys de feina i els compromisos. Tanmateix, us aconsellem que poseu les taules dels nens a la posició més llunyana perque no molestin la resta d'invitats.
  3. Us suggerim que no feu una taula amb la gent que no sabeu on posar. A aquests invitats és millor posar-los en altres taules on tinguin alguna cosa en comú amb la resta com per exemple l'edat, aficions, etc... Axí serà més fàcil que es sentin a gust durant el banquet.
  4. La taula presidencial, normalment, es senten els nuvis i els respectius pares. En el cas que els pares estiguin separats i a més a més hi hagi una mala relació, us aconsellem que es sentin amb les seves respectives parelles per evitar mal ambient. En aquetes i altres casos, a la taula presidencial també poden sentar-se els germans o padrins.
  5. Si hi ha molts nens, i tenen més de 3 anys, us aconsellem posar-los a tots en una sola taula. Ells s'ho passaran millor i els seus pares us ho agrairan. I si hi ha més de 8 nens us aconsellem que contracteu a un monitor/a per que s'encarregui d'ells. Els pares ho agrairan i la resta d'invitats també.
I per qualsevol dubte o consulta ens teniu a la vostra disposició.



Bodes 2016 Tarrega Lleida ( bodas con encanto ) visita la nostra web 

No hay comentarios:

Publicar un comentario