Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

martes, 29 de enero de 2013

Idees originals

Detalls DIY!

Ja sé que encara estem a ple hivern, però  pels que teniu una celebració especial en ment de cara al bon temps ja es hora de començar a idear una mica l'escenari on ho celebrareu i com ho fareu únic!
Ja sigui una boda, comunió o simplement una reunió amb amics o família no costa gaire crear un ambient bonic i diferent per tal que aquell dia sigui memorable i tothom es senti com en un conte, així doncs avui us proposo un seguit de petites idees per tal de fer de les coses més senzilles detalls únics que la gent recordarà!


Una manera molt fàcil de posar el menú a la taula és fer-ho amb una pissarreta! Amb un ambien rústic i una lletra ben bonica com la de les mares! Segur que la gent s'interessarà molt pel que menjaran ;)



Celebreu un aniversari de bodes? O una festa sorpresa per algú? Per que no imprimir fotos en blanc i negre  dels millors moments de la seva vida i penjar-les per les enredaderes del pati o amb fil de pescar pels arbres?! Seria molt bonic passejar entre records amb la gent que t'estima!




Un dia de boda pot ser o un ellaç més pels convidats, o la boda de l'any! Podeu fer una mica de investigació i explicar les històries d'on surten les més famoses tradicions del dia d'una boda, la lliga de la núvia, la corbata tallada del nuvi, el discurs del padrí o...la lluna de mel! ;) 



Una manera divertida de fer saber a la gent en quina taula s'ha d'assentar és posant etiquetes! D'aquelles de tota la vida de la botiga del poble, amb el nom de la parella i la taula on van. Això es pot penjar d'un carro antic, d'un arbre, o enganxar-ho a una llaminadura o a una copa de còctel de benvinguda! Molt fàcil i original!



Finalment us deixo tres maneres diferents de posar la distribució de les taules! La primera, ho podeu fer posant cartellets amb barris famosos del món, com el Bronx, China Town, Upper East Side ,... o els més emblemàtics del vostre poble! Per Tàrrega seria algo com Fàtima, Sol Eixent o els Masets! ;P



 Una altra seria seguint el mateix estil però en comptes de barris, ciutats emblemàtiques internacionals! Inclús podrieu aprofitar  i que fos una boda temàtica! els comensals de cada taula podrien anar vestits amb els tipics vestits de cada ciutat.



Finalment, segurament el moment més dificil d'una boda es distribuir les famílies en taules...sempre hi ha preferencies d'uns i altres i el que acaba boig es el futur matrimoni per fer tothom content! La solució? Repartir els convidats segons el seu signe del zodíac! No hi podrà haver discussions!!! 


Sapigueu que totes aquestes petites idees les poden fer realitat a l'Hostal del Carme! i que si necessiteu alguna ajudeta o consell aquí estem!  Agafeu idees pel vostre dia :)


Alba.



No hay comentarios:

Publicar un comentario