Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

lunes, 21 de enero de 2013

El Receptari de l'Hostal: conill de bladomar.


Costelles de conill de Baldomà!!! 



Us faig cinc cèntims de la vila de Baldomà. Es troba a uns 4 km d’Artesa de Segre a la carretera que va d’Artesa -Alòs de Balaguer.


Baldomà us pot “sonar” per :

  • Es la ultima entitat municipal descentralitzada, la que fa 63 a Catalunya.  Per el que no sàpiga que es una EMD, es un poblet que te ajuntament propi, que ja no depèn de la població mes gran que te al costat.  I ells son l’últim poble que s’ha pogut adherir aquet regim. Segons diuen ja no se’n posarà cap mes a la llista per ara i tant.

  • Les bodegues de Baldomà,  D.O de costers de Segre, on fan un boníssim vi amb ceps nobles com merlot o cabernet.

El Cristiari.......


 
Si no l’heu provat , ara seria una bona oportunitat......

I per últim el CONILL!!!!!  Això si que es una meravella!!!!  I sinó que ho diguin al Josep Galceran, conegut com “en Mero”, fill de família pagesa de Baldomar (la Noguera) i actualment ramader de l’explotació de conill amb més consciència ambiental i ...

Conill com cal , us deixo el linck de la Neus Monllor que us agradarà
Jo vaig descobrir-lo en una trobada de Gustum hi havia tot de productors de la nostra terra..  si Xafardegeu per la pagina de Gustum que trobareu moltes coses interessants del territori
I a partir de llavores en sa faig una recepta d’allò mes senzilla per que on hi ha bon producte no hi fa falta gaire be res mes..Aquí us la deixo . veureu que no hi ha explicació perquè crec que no la necessita…..









Bon profit!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario