Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

lunes, 21 de enero de 2013

Bellesa


Comença l'operació Pre-boda!

Bon dia a tothom! Després dels excessos socialment permesos  per les festes de Nadal i aquestes coses, ara toca tancar-se al gimnàs com tot èsser humà arrepentit i fer una mostra de voluntat per tal de recuperar la silueta o simplement de perdre aquestos 2 quilets que hem agafat entre dinars i sopars contundents...

Hi ha, però, un públic concret que deu estar encara més preocupat per aquesta més que segura pujada de pes, i aquestes són segurament les futures núvies! Les que us casareu aquest estiu i que teniu 5 mesets per estar divines i lluïr els vestits com ho fèieu abans de periple nadalenc ;) Així que comença l'operació vestit de núvia!


Segurament heu vist aquest reality tan bèstia que fan per l'MTV on les núvies busquen desesperadament el vestit de la seva vida amb pressupostos desorbitats, es posen a fer una macrodieta durant 1 mes en la qual tenen un entrenador personal i suen sang per rebaixar 15 quilos en15 dies i poder encabir-se en els més apretats corsés pel seu dia ideal....
Doncs bé, aquí no us farem d'entrendadors ni perdreu miraculosament la meitat del vostre pes, això segur...però si que us proposo uns quants menús, que no dietes e!, simplement per seguir una alimentació variada i així tenir resolt aquest dilema diàri de....que mengem avui? de forma saludable  si de pas perdeu uns quilets i us sentiu bé doncs millor!

Menú 4

Esmorzar
Yogur desnatat (200 ml). Taronja (150 gr). Pa integral torrat (20 gr) 
Mig matí

Yogur desnatat  
Dinar
Gaspatxoo (200 grs) A l'Hostal del Carme el tenim boníssim! i tot natural ;) . Vedella a la planxa(80 grs) amb verdura (50 grs). Síndria (200 grs)  
Berenar
Igual que a mig matí, una miqueta de fruita!
 Sopar
Amanida d'enciam(100 grs) amb tomàquet (80 grs) ceba (30 grs) espàrrecs (30 grs). Truita (d' un ou). i un vas de llet descremada (150 ml)


Menú 3



Esmorzar
Cafè amb llet (150 ml). Cereals (30 gr). Mandarina o taronja (100 gr)
Mig matí
Cafè amb llet desnatada (150 ml)
Dinar
Puré de verdures (200 grs). Lluç a la planxa (100 grs) amb patata bullida (50 grs) o amb enciam (100 grs)
Berenar
Igual que mig matí
Sopar
Caldo de verdures. Rap (100 grs) amb enciam (50 grs). Suc de taronja natural (150 ml)


Menú 2

Esmorzar
Llet desnatada (150 ml). Cacau (10 gr). Taronja (150 gr)
Mig matí
Cafè amb llet desnatada (150 ml)
Dinar
Amanida de tomàquet (100 grs), enciam (100 grs) i ceba (30 grs).
Petxuga a la planxa (150gr) amb pebrot (30 gr.).
Yogur desnatat
Berenar
Igual aque a mig matí
SoparLluç a la planxa (150 grs) amb verdures (70 grs).
Yogur desnatat

Menú 1

Esmorzar
Cafè amb llet desnatada (150 ml).
Poma (200 gr).
Pa torrat integral (20 gr)
Mig matí
Fruita (200 grs.)
Comida
Mongetes verdes bullides amanides amb llimona (150 grs)
Peig al forn (120 grs) amb amanida (100grs).
Pera (150 grs)
Berenar   Igual que a mig matí
SoparTruita d'un ou amb tomàquet (50 grs). Pera (200 grs)

Au doncs noies! ja teniu uns quants menús per anar variant fins el gran dia! i si us han agradat podeu canviar-los una mica i fer-vos -els al vostre gust!  ;)   Recomanen que les begudes siguin aigua, infusions i sense gas, res d'alcohol i sucs de compra així com evidentment s'ha de fer exercici una mitja de 3 cops a la setmana!

Molta sort i ànims, que fer dieta així no serà tan difícil!

No hay comentarios:

Publicar un comentario