Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

domingo, 17 de febrero de 2013

Detalls DIY

Idees amb estil!


Molt bona nit a tots! he estat navegant i remenant cosetes per moltes pàgines, la majoria estrangeres que sempre s'arrisquen més amb detallets d'aquest estil! ;) i he fet un recull molt cuco de un seguit d'idees per poder personalitzar el vostre enllaç o un dia especial que volgueu fer únic!

Són molt fàcils, econòmics i segur que als convidats els encantaran!!! Si jo em trobessa alguna coseta així segur que ho copiaria... així que sense por preneu nota i comenceu a buscar la manera de fer-ho que es ben senzill i ho podreu fer vosaltres mateixos:


El primer que m'ha agradat molt és aquest gerro, molt fàcil, un ram de flors ben vistoses i l'omples d'ous pintats de colors! També ho podríem fer amb codines de riu ben boniques! i així ens assegurem que no se'ns trenquin ni res per l'estil... ;)



Aquest el penso provar jaaa!!! m'ha agradat moltissim i és tan dolç... A l'hora de fer glaçons de gel posa a dins de cada foradet una floreta barrejada amb l'aigua i cap al congelador! quan surtin i els posis a la beguda serà súper bonic!!!



Un parell fets amb el mateix, per una banda tenim una llum forrada amb blondes de pastisseria! es qüestió d'agafar un fanalet i, tal com vam fer a un dels primers posts, forrar-la amb les blondetes fent capes:



Una altra utilitat per a les blondes de paper seria fer paperines i omplir-les de pètals de rosa per tirar as nuvis quan estiguin recent casats! És una manera més bonica de donar als convidats el confeti, arrós, etc...i molt fàcil!


Noies atenció! Segur que això no ho havíeu vist i us encantarà... Llavis postissos per a totes les convidades! Agafeu paper brillant de color fucsia o vermell i dibuixeu varis tipus de llavis: somrient, fent morritos, o fent un petó! retalleu-ho i enganxeu-ho a un pal de fusta finet i llarg, i ...voilà! a trencar cors! ;)




Aquesta idea l'he pogut veure en directe a la boda d'uns amics meus aquest estiu, la Mireia i l'Albert van posar un bol gran ple de codines i un rotulador al costat per a que cada convidat escrigués algun desig per a la parella feliç! 


Una manera de donar les invitacions als amics i familiars seria, per exemple, una targeta dins un sobre tancat amb una agulleta com aquesta. Una mica laboriós per pintar però el resultat és preciós!




I si no saps com fer les invitacions... aquesta és una bona idea! Agafa un llibre antic de partitures o una novela gastada i retalla alguna part de les pàgines per posar-la a la tapa de la invitació, donarà un aire molt vintage que queda encantador.



Una altra de fanalets! Celebris on celebris el convit o l'event que sigui, dona-li color!!! Compra desenes de fanalets de llum de molts colors diferents i el resultat pot ser algo com això...un ambient festiu, romàntic i alegre!



Comprant un rotlle de paper d'embalar de color blanc i dedicant uns dies a escriure una carta d'amor molt llarga podries fer-te el teu propi photocall! Inclús podries enredar a alguns amics per que escriguessin aquí els seus destijos per a la parella i després fer-ho servir com a escenari per a una sessió de fotografies única!




Finalment, us proposo una alternativa a la clàssica tot i que efectiva catifa vermella... Feu un passeig de piruletes de paper en forma de cor! De mil colors diferents i de tamanys variants podrieu enmarcar el passadís nupcial i donar un aire juvenil i divertit a la cerimònia!





No en desaprofiteu cap! ;)

Alba.

No hay comentarios:

Publicar un comentario