Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

jueves, 28 de febrero de 2013

Idees

Que comenci la festa!

Segurament molts de vosaltres esteu en època de preparatius de bodes ja sigui per que sou els protagonistes o per que sou els convidats! En el segon cas no us escapareu de la feinada d'organitzar un bon comiat de solter o soltera, això si sou uns bons amics és clar!



Així doncs no hi ha tasca més costosa que preparar l'última festa dels nuvis: Trucar al milió i mig d'amics que hi participaran (teòricament...sempre n'hi ha algun que se n'escapa!) pensar pressupost, decidir quin tipus de comiat es vol , que si strippers, casa rural, festa nocturna, tupper sex,... i la data! missió impossible decidir un dia que vagi bé a 15 persones i que de rebot a la núvia o al nuvi també però que ell/a no ho sàpigui...
Extremadament difícil en definitiva.
Parlo per experiència quan dic que si bé l'últim comiat que vaig tenir va ser una gran nit i m'ho vaig passar d'alló més bé però  també he de dir que els preparatius van ser desquiciants!!!



Si esteu en un drama per que tot just comenceu a preparar les cosetes, que ja és hora si teniu una boda a l'estiu e!!!, us deixo un seguit d'idees per tocar el bolet dels nuvis tant el dia de la boda com l'endemà!

Teniu la versió recatada que consistira en cosetes que agradessin als nuvis, com un circuit spa, una risoteràpia, una partida al paintball o un petit viatge low-cost!

Ara bé...si teniu ganes de liar-la una mica i no acabar recurrint al boy enllustrat o la nit de festa boja preneu nota!

- Enganxar cartells per tot arreu de les seves cares en algun muntatge graciós amb cossos que no són els seus.
- Anunciar que es ven el cotxe amb el seu telèfon de contacte per a poder-se pagar la boda.
- Omplir el cotxe de globus i precintar-los-hi amb film transparent o paper de wc.
- Amagar despertadors a la seva habitació amb l'alarma posada ben d'hora pel dia següent a la boda.
- Aquesta es una mica rebuscada però seria molt fort! Recrear el pastís de boda i fer veure que cau a terra per a després sorprendre'ls a tots amb el bo!
- Posar els diners del regal dins un bloc de formigó i donar-los un martell com a eina per a aconseguir-lo el dia mateix de la boda! Aquesta broma l'hem feta a uns amics i la cara que van posar és memorable!
-Omplir la casa de gots petitets plens d'aigua per toooot el terra per quan tornin del viatge de noces! Es trobaran que no podran passar per enlloc!
- Enrotllar els bitllets (de 5€ millor) i posar-los tots dins palletes de beure!


Bé, ja he avisat que són per tocar la moral! ;) per donar una mica de salsa a l'ambient! Sobretot sense passar-se ni fer res de mal gust però aquell dia ja saben què els toca...

Si en proveu alguna expliqueu què tal ha resultat!!!


Alba

No hay comentarios:

Publicar un comentario