Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

viernes, 8 de febrero de 2013

Tendències

Com serà el teu ram de núvia?

A aquestes alçades d'any ja deveu tenir tot escollit pel vostre dia, però...has pensat en el teu ram? no???? comencem doncs...
Un detall molt important en el dia de l'enllaç de qualsevol parella és el ram de flors que lluïrà la núvia. Tradicionalment és el padrí de la boda el que s'ocupa de triar-lo i regalar-li a la futura esposa mentres li llegeix un verset  abans de la cerimònia. Però cada vegada ho tenen més difícil!! Ja no és qüestió d'anar a la floristeria del barri i escollir un ram bonic, les núvies són clients exigents i volen que el seu ram sigui únic i que tothom quedi meravellat al veure'l.

Doncs bé, no tingueu por!!! si encara no teniu clar com voleu que sigui ni què és el que es durà aquesta primavera, presteu atenció! us deixo les tendències en flors del 2013!

Primer de tot heu de veure com es l'estil del vostre vestit, pentinat i ambient de la cerimònia. En funció de si és més chic, rústica, boho,... les flors poden variar i encaixar millor amb el que voleu! 

1. Rams clàssics i amb detalls vintage




Orquídies, per exemple! Un ram senzill i romàntic per a les núvies que volen una boda de película on tu seràs la princesa i estaràs envoltada de flors blanques! Els lliris també són preciosos i no s'aprofiten prou!!!

Està de moda el vintage, així que endavant! és molt fàcil donar un aire retro posant puntilletes, detalls en colors crus i perles on et vingui de gust!

2. Rams Barrocs

Per a les que volen que el ram tingui presència durant tot el dia el millor és un bon assortit de colors i varietat de classes! Escull un bon grapat de tipus de flors, com peònies, roses, clavells,... que no tinguin res a veure ni siguin dels mateixos tons, posa-hi una cinta de color per lligar-les i que sigui ben tupid, no tinguis por de passar-te! Totes te'l voldran agafar ;)


3. Rams no convencionals

No vols el clàssic format de ram de pom? Aquí trobaràs el teu! Et deixo un gran assortit d'idees per causar furor i marcar un abans i un després en el teu cercle d'amistats, segur que encanten!



Aquest ha de ser súper còmode!! lligat al canell lluirà com una pulsera.


Per a les més innovadores!




4. Rams eterns

No a totes les núvies els agraden les flors, o potser que siguin molt creatives i originals i vulguin fer-se el seu ram elles mateixes o almenys posar-hi el seu estil, doncs molt bé! jo us animo a crear i arriscar! Sembla que les flors tinguin el monopoli dels rams però no ens enganyem...els podem fer de mil cosetes i que sempre lluiran com el primer dia! 

Papallones de roba! 


 Flors fetes amb ras satinat, sempre estaràn fresques!





 El feltre es l'opció més econòmica i tu mateixa podràs fer-lo com voldràs sense cap problema!





Finalment el meu preferit! Tinc clar que el dia que em casi el meu ram serà un Bouquet joia, súper elegant! Perdura en el temps i no cal que portis res més. Tothom quedarà impressionat i tu seràs la núvia més amb estil de la zona! 





No tinguis manies i llença't a provar alguna d'aquestes noves propostes, que un dia tan especial es mereix algo únic...


Alba.

No hay comentarios:

Publicar un comentario