Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

miércoles, 27 de febrero de 2013

Receptari del hostal:del Bacallá a la Minestra!!


Del Bacallá a la Minestra!!

Preparant  l’entrada d’aquesta setmana que en principi tenia que se de bacallà.... vaig torbar http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/(sensacional) i la meva historia va donar  un gir de 180º. si entreu, feu click sobre "el comidista "http://blogs.elpais.com/el-comidista/2013/01/mejores-catastrofes-culinarias-de-pinterest.html  recomandissim!!

Per els que tinguin mandra de xafardejar, us en faré 5 cèntims, doncs resulta que fa referència els fiascos de la cuina, i tu dius que te que veure això? Doncs res....  de moment... però si hi feu un cop d’ull veureu com un no s’ha de desanimar a la primera de canvi.
Però es clar, jo animada ja n’estava però seguia sense tenir res per el post . 


Continuat, i sempre sense deixar la meva "troballa” oh sopresa!!!! hi havia mes coses!!! http://memoriesdunacuinera.blogspot.com.es/un blog per a publicar blogs!!!!! 
I va de minestra!!!!

Doncs ja esta: una Minestra
Però la Minestra no es bullida? ....  no cal!..... per que recordo la recepta de Ferran Adrià 


MENESTRA DE TEXTURES


Ah !!! aquesta no la provarem perquè , aquí segur que anem a parar al bloc de las mejores catàstrofes!!!  Jaja


I he pensat!! ..... fem ho a la planxa!!!!..... Que no pot fallar!!!!



Minestra de verdures amb calamar de platja!!! 

Espero que us agradi!!!
(els que no tingueu planxa amb una paelleta antiadherent també va molt be)

Per a 4 persones:
1carabaço
2 pastanagues
1 pebrot vermell
6 espàrrecs verds
1 all tendre
1ceba
1 batatata
3 calamars frescos grans
Oli d’oliva
Sal




Marta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario